Wedstrijden

Seizoen lijst:

Pagina 1 van de 3, huidige pagina 20 van de 44 pagina's, begint van record 1, eindigd op 20

07 January 2018

In de openingswedstrijd van het kalenderjaar 2018 nam Cosmos het thuis op tegen Panhoven. Een leuke opwarmer voor de Cosmonauten gezien de doelpuntrijke wedstrijden in het verleden.

Toch was het niet zo eenvoudig als vroeger voor de Cosmonauten. Een gebrek aan spelers zoals 2017 geëindigd werd lag hiervan aan de basis.

Het spel leed hieronder en Cosmos had moeite om de wedstrijd naar zich toe te trekken.
Gelukkig kon het rekenen op Lode die al vroeg in het seizoen in vorm was. Hij kon tot twee keer toe deze ochtend de doelman verschalken.

Ook Dieter was weer fit en pikte zoals wel vaker zijn doelpuntje mee. Nec toonde zich dan weer kopbalsterk bij een hoekschop en dikte de score aan tot 4.

Panhoven kon zelden tegen prikken en kwam uiteindelijk te kort met maar 2 doelpunten: eindstand 4-2.

14 January 2018

Als eerste uitwedstrijd van het seizoen trok Cosmos naar Berg. Altijd een stugge tegenstander en dit was ditmaal ook niet anders.

Cosmos had het moeilijk met de opbouw en beperkte zich tot lange ballen en lopen met de bal. Berg had hier het gepaste antwoord voor en verdedigde goed. Cosmos probeerde wel maar kon nauwelijks kansen afdwingen. De thuisploeg kwam zelfs op voorsprong na een counter: 1-0.

De bezoekers toonden zich wel weerbaar en drukten de thuisploeg tegen de eigen zestien meter. Het begon iets meer via de flanken te voetballen waar wel de ruimte lag en dit resulteerde ook al snel in een doelpunt. Na een voorzet vanop de rechterflank kon Nec simpel binnen duwen vanop zo'n 10 meter: 1-1.

In de tweede helft probeerde Cosmos de zege mee naar huis te pakken. Het spel was niet super en het duurde dan ook lang vooraleer de bevrijdende tweede treffer gemaakt werd. Het was Jamal die vlak voor tijd door de buitenspelval kon glippen. Hij omspeelde de keeper en kon vervolgens de bal in het lege doel deponeren om de 1-2 eindstand op het bord te leggen.

21 January 2018

Wegens wateroverlast werd er niet gespeeld

28 January 2018

Op bezoek bij VNFC heeft Cosmos het altijd moeilijk. Het zwarte beest van enkele seizoenen geleden moest en zou vandaag verslagen worden. En zo geschiedde ook, ook al was het spannend tot het laatste fluitsignaal.

Met een gebrek aan spelers aan beide kanten startte de wedstrijd dan ook met 10 tegen 10. De thuisploeg begon het beste aan de wedstrijd. De bal ging goed rond en dit leidde al vroeg in de partij tot het openingsdoelpunt: 1-0.

Cosmos had het moeilijk om in de partij te komen en het duurde dan ook een kwartier vooraleer ze greep kregen op de wedstrijd. De centrale driehoek op het middenveld raakte op elkaar ingespeeld en bleef rustig aan de bal. Dit zorgde ervoor dat Cosmos makkelijker naar voren kon voetballen zowel over de flanken als centraal door de as.

Al snel kon Cosmos zijn voet naast die van de thuisploeg zetten. Lode stuurde Niels goed diep richting de baklijn en de topscoorder van weleer vond zijn törinstinct terug met een fraaie geplaatste bal net langs de verste paal: 1-1.

Vlug daarna stond Lode zelf aan het kanon. Hij kon zich losrukken van twee verdedigers en stormde de baklijn binnen. Met een krachtig schot kon hij de doelman voor een tweede keer die ochtend verslaan: 1-2.

Na de koffie ging Cosmos iets slordiger voetballen en bleven de grote kansen uit. De thuisploeg kwam beter in de wedstrijd en kon zelfs de gelijkmaker voorbij Dennis prikken: 2-2.

Het spel lag goed in balans maar net voor affluiten kon Cosmos toch nog met de drie punten huiswaarts keren. Joey stuurde Lode op links de baklijn in en die vond op zijn beurt met een gemeten lage voorzet Niels aan de eerste paal. Die kwam goed voor zijn man in en kon de bal tegen de touwen prikken: 2-3.

04 February 2018

Tegen de bezoekers van Edelhof lag Cosmos vanaf minuut 1 onder. Op het bijna moerassige veld van Cosmos was het zeer moeilijk voetballen. Centraal kon de bal moeilijk rollen en dit zorgde voor onverzorgd voetbal, toch aan de zijde van Cosmos.

De bezoekers hadden het leeuwendeel van de bal en Cosmos moest alle zeilen bijzetten om niet te verzuipen in het aanvalsgeweld. Dennis pareerde enkele keren goed om zijn ploeg voor een achterstand te behouden.

Vijftien à twintig minuten moest Cosmos het spel ondergaan maar de bezoekers lieten na om te scoren. Op de counter werden ze dan ijskoud gepakt door Niels die in de rug van de verdediging alleen op doel kon af gaan. De keeper maakte geen schijn van kans: 1-0.

Als kers op de taart kon Cosmos zelfs met een onverdiende 2-0 de rust induiken na een fraai afstandsschot van Tom.

Na rust kregen de bezoekers wel waar ze recht op hadden. Cosmos kwam er helemaal niet meer aan te pas en de Edelhof creëerde de ene na de andere kans. Uiteindelijk gingen ze zelfs nog met alle drie de punten lopen: 2-3.

11 February 2018

In de thuiswedstrijd tegen Boonen lag de grasmat er niet ideaal bij. Het drassige veld zorgde voor veel foute passes en dit kwam het spel uiteraard niet ten goede.

Cosmos begon het beste aan de partij en kon toch nog voetbal van een redelijk niveau op de mat brengen ondanks de staat van het veld. Het duurde dan ook niet lang vooraleer de eerste bal in het mandje hing. Kenny en Kristoffke vonden elkaar goed op het middenveld en de bal belandde uiteindelijk bij Niels aan de zestien. Die knalde de bal in één tijd richting de tweede paal, onhoudbaar voor de keeper: 1-0.

Cosmos bleef drukken en probeerde de score op te drijven. Dit lukte ook toen Kristoffke na een afgeslagen hoekschop vanaf de linkerkant een pegel richting verste hoek uit zijn schoentjes toverde. De bal vloog net niet door de netten heen: 2-0.

Nog voor de rust stond Cosmos comfortabel aan de leiding nadat ook Kenny zijn doelpuntje meepikte. Na een goede voorzet vanop de rechterflank kon hij simpel afwerken voor doel: 3-0.

In de tweede helft ging Cosmos op datzelfde elan verder. De vier spitsen bleven op een rijtje wachten op een doorgestoken bal om richting doel te trekken en hun doelpuntensaldo op te krikken. De 6 werkbijen vanachter speelden het spel goed mee.

Dit leidde helaas wel enkele tegentreffers in. Met twee "onhoudbare" afstandsschoten werd Dennis onfortuinlijk geklopt.

Gelukkig had Lode tussen deze twee goals er nog eentje ingeprikt zodat de wedstrijd nooit echt spannend werd.

Bjorn en Lode pikten elk nog een goaltje mee en Niels dikte zijn totaal aan tot 3 doelpunten om zijn hattrick te vervolledigen.

Dennis moest daarna nog een keer de bal uit de netten vissen hetgeen resulteerde in een 7-3 eindstand.

18 February 2018

Op het ijzige en oneffen veld van Kobela nam de thuisploeg een blitzstart. Met enkele snedige aanvallen braken ze telkenmale door het pantser van de Cosmonauten. Het duurde dan ook slechts een kwartier m een 3-0 voorsprong uit te bouwen.

Bij Cosmos liep het niet en T1 Jos nam een ingrijpende maatregel. Hij posteerde Dieter als laatste man om wat meer snelheid te krijgen vanachter. Dit loonde vrijwel meteen. Kobela kwam er moeilijker doorheen en Cosmos kreeg figuurlijk terug grip op het middenveld en daarbij ook de wedstrijd.

De 3-1 volgde al snel na een één-tweetje tussen Joey en Kristoffke. Joey werkte vanuit een schuine hoek af voorbij een grabbelende keeper.

Luttele minuten later scoorde Cosmos reeds de aansluitingstreffer. Joey vond op rechts een vrijstaande Bjorn die een boulevard voor zich had om naar doel te trekken. Vanop de rand van de zestien kruiste hij een staalhard schot voorbij de doelman in de linkerbenedenhoek.

Nog voor het halfuur kwam Cosmos zelfs gelijk. Lode hield de bal goed bij aan de rand van de 16 en legde proper af voor Joey die met een streep de doelman verschalkte via de onderkant van de lat.

In de tweede helft was het spel meer in evenwicht. Beide teams probeerden er door te komen en beiden slaagden er af en toe in. Aan Cosmoszijde werden helaas enkele goede opportuniteiten net gemist. Aan de overkant stond helaas voor Kobela Dennis subliem te keepen. Met enkele uitstekende reddingen wist hij zijn ploeg recht te houden wanneer deze het moeilijk had.

Met nog 5 minuten op de klok leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen. Totdat Bjorn bij een inworp foutief gestopt werd in de baklijn. Nec nam de verantwoordelijkheid in al de commotie en liet de doelman geen kans. Hij plaatste de bal sober rechtsonder en schonk Cosmos zo nog de 3 punten.

25 February 2018

De Sprinters kwamen maar met 1 doel op bezoek bij Cosmos. Hun ongeslagen reeks sinds september vorig jaar in ere houden. Helaas voor hun stopte die reeks vandaag.

Het begon nochtans goed voor de bezoekers. Binnen de vijf minuten stonden ze op een 0-1 voorsprong. Luttele minuten later kregen ze zelfs de kans om de voorsprong te verdubbelen via een strafschop. Gelegenheidsdoelman Dieter dacht daar echter anders over. Op een bevroren veld gooide hij zich met ware doodsverachting richting de bal en behoedde hij de Cosmonauten voor een grotere achterstand.

Cosmos van zijn kant kwam geleidelijk aan beter in de wedstrijd en nam het overwicht op het middenveld over. De bal ging goed rond en dit leidde ook tot enkele kansen. En die kansen leidden gelukkig voor de thuisploeg ook tot enkele doelpunten.

Davy die vanop de 10 positie als derde spits meespeelde en de twee hoog spelende flanken zorgden ervoor dat Cosmos telkens met 5 aan het aanvallen was. Te veel voor de bezoekende verdedigers en dus konden de doelpunten dan ook niet uitblijven.

Uiteindelijk zou Cosmos met 4-1 de partij winnen. Davy nam hiervan 2 doelpunten voor zijn rekening, tweemaal op assist van Niels. Ook Lode pikte zijn goaltje weer mee op assist van Bjorn. En Bjorn op zijn beurt dikte zijn totaal aan doelpunten aan door in de rebound van een schot van Lode de bal toch nog tegen de touwen te duwen.

04 March 2018

Op bezoek bij Heikant begon Cosmos wederom ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Binnen de 10 minuten stonden de bezoekers al aan te kijken tegen een 2-0 achterstand. Doelman Dennis behoedde hen zelfs voor een nog grotere achterstand door uit te pakken met enkele goede reddingen.

Cosmos zelf kon er weinig tegen in brengen. Het speelde te aanvallend met 2 spitsen en 2 flanken die te hoog stonden, allemaal klaar om op de counteraanval toe te slaan. Helaas kwam het middenveld en de achterhoede hierdoor meermaals in de problemen. Bij balbezit kon men de bal niet kwijt, en in verdedigend opzicht kwam het telkens in een ondertal situatie. Cosmos kon nog enkele goede kansen afdwingen maar helaas stond er bij de thuisploeg een puike doelman te keepen.

In de tweede helft gooide T1 Jos het tactisch een beetje om. Joey en Kristoffke schoven beiden een rijtje vooruit en de flanken werden er op gewezen om in de ruimte te komen en niet reeds daar te wachten op de bal. Ook werd er onder aanmoediging van vooral Kristoffke veel sneller en hoger druk gezet op de bal.

Dit resulteerde al vrij vroeg in de aansluitingstreffer. Kristoffke zette uitstekend druk op de doelman en die shotte de pal recht in de voeten van Joey in de buurt van het zestienmetergebied. Joey kon alleen oprukken in de carré en omspeelde de keeper om daarna simpel binnen te leggen in de lege goal: 1-2.

Enkele minuten later hingen de bordjes alweer in evenwicht. Een zeer bedrijvige Bjorn rolde alweer de rechterflank ook. Met een strakke pas richting Lode en een snelle voetveeg van de topscoorder kon Cosmos gelijk komen: 2-2.

Halfweg de tweede helft kreeg Cosmos de ideale gelegenheid om op voorsprong te komen. Bjorn werd op rechts de baklijn in gestuurd en was sneller op de bal dan de doelman. Een strafschop was het verdict. Helaas stuitte Lode op de doelman die met een geweldige redding uitpakte.

Gelukkig voor Cosmos bleef het naarstig op zoek naar de overwinning. Met nog zo'n tien minuten op de klok lukte het hun ook om de voorsprong te pakken. Bjorn werd op rechts goed weggestuurd en dook de baklijn in. Met een perfecte voorzet naar Joey die in één tijd besloot leek de voorsprong voor Cosmos in de maak. Helaas pakte de doelman uit met een prachtige reflex. In de rebound daarop kon Joey zelf gelukkig wel nog de bal voorbij de doelman krijgen: 2-3.

Voor het eerst die ochtend kwamen de bezoekers op voorsprong en ze gaven deze gedurende de rest van de wedstrijd ook niet meer af.

11 March 2018

Op deze zondagmorgen trok Cosmos met zijn twaalven plus een leger aan supporters naar het Genkse.

Naar wat de laatste weken de gewoonte was, kwam ook ditmaal Cosmos al vroeg op een achterstand. In tegenstelling tot de voorbije weken, bleef het ditmaal wel maar bij 1-0.

De scheve situatie werd al snel rechtgezet met een heerlijke vrije trap van Kristoffke. Hij krulde de bal onhoudbaar over de muur de kruising in: 1-1.

Niet veel later volgde al de 1-2. Bjorn speelde vanop zijn rechterflank centraal snel in op Joey die op zijn beurt de doorgelopen Davy met een gemeten pas alleen voor doel zette. Met tijd genoeg voor een koffie te drinken besloot Davy om de bal rechts van de keeper in de hoek te plaatsen.

Nog voor rust kon Cosmos de voorsprong verder uitdiepen. Niels gooide de bal in naar Tom die rond de 16 alleen gelaten werd. Hij trapte stevig naar doel maar de keeper kon nog pareren. Helaas voor hem was Bjorn snel en goed gevolgd en kon hij de bal in het mandje deponeren: 1-3.

In de tweede helft vaardigde de thuisploeg maar liefst 6 nieuwe spelers af. Dit verse bloed resulteerde al vlug in een aansluitingstreffer: 2-3.

Cosmos moest de overmacht van de eerste helft een beetje uit handen geven en de wedstrijd kwam meer in evenwicht. Op het kleine veld werd door beide ploegen onzorgvuldig met de bal omgesprongen. Vele lange ballen die tot niets leidden zorgden ervoor dat het spelpijl naar omlaag ging. Totdat Tom zijn moment daar achtte om een beauty te scoren. Op een moeilijke terugspeelbal naar de doelman zette hij goed druk. De doelman mistrapte zich volledig op de bal en de bal sprong omhoog in de 16. Tom was er als eerste bij en zorgde er met een omhaal voor dat hij vlugger op de bal was dan de twee aanstormende verdedigers en de doelman zelf. De bal kon nergens anders landen dan tegen de touwen: 2-4.

Meteen na het hernemen kon de thuisploeg al terug tegen scoren: 3-4. En niet veel later werd het zelfs 4-4 nadat de thuisploeg een strafschop kon omzetten.

Dit was het signaal voor Cosmos om terug even de teugels in handen te nemen en terug voetbal op de mat te leggen. Nog geen 5 minuten later stonden de bezoekers dan ook weer 4-5 voor. Na kort samenspel tussen Joey en Davy werd Kristoffke op links bereikt. Die zette de bal strak voor richting de tweede paal waar rechtsback Prils de bal nog net kon binnen houden voordat deze over de achterlijn rolde. Niels nam het cadeau in dank aan en legde de bal in de lege doelmond.

Cosmos kreeg daarna nog enkele kansen om de score te vergroten maar dit lukte helaas niet. Gelukkig volstond dat ene doelpuntje om de drie punten mee naar huis te nemen.

08 April 2018

Op bezoek bij de Pindas wilde Cosmos zijn zegereeks verder zetten.

Zoals zo vaak startte Cosmos zeer slecht aan de partij. In de openingsminuten slikte het al meteen een doelpunt en was het weer op achtervolgen aangewezen.

In een gelijkopgaande eerste helft had Cosmos het moeilijk om de verdediging van de thuisploeg aan het wankelen te brengen. Het lukte dan ook slechts eenmaal na een counter. Lode gooide de bal vanop rechts perfect voor op Niels die van kortbij de 1-1 tegen de touwen trapte.

Na rust bracht T1 Jos enkele wissels in en dit zette de partij naar de hand van de bezoekers. Het was vooral Melvin die het verschil maakte voor de Cosmonauten. Eerst maakte hij vanop afstand de 1-2. En vervolgens schotelde hij Niels zijn tweede van de ochtend voor: 1-3.

Na een duidelijke strafschopfout op Lode mocht Nec vanop de stip de score verder uitdiepen tot 1-4.

Als slotakkoord op zijn goede tweede helft legde Melvin zelf nog de 1-5 eindstand vast.

15 April 2018

Tegen de bezoekers van Sparta Boxberg had Cosmos het meestal moeilijk om de zege over de streep te trekken. Op deze zondagmorgen was dat echter niet het geval.

Cosmos begon furieus aan de partij en gaf de bezoekers geen schijn van kans. De Cosmonauten hielden gedurende de volle 70 minuten de partij onder controle en gaven de bezoekers een pak voor de broek.

Met hattricks van zowel Niels als Lode en een nog een goaltje van Kennie scoorde de thuisploeg maar liefst 7 keer.

Het enige waar Cosmos nog voor streed was om de nul op het bord te houden. Het zou de eerste clean sheet worden voor Dennis, maar helaas lukte dat ook op deze dag niet. De bezoekers scoorden halfweg de tweede helft een eerste maal en vlak voor affluiten nog een tweede keer.

Cosmos hield de 3 punten dus thuis met een mooie 7-2 overwinning.

22 April 2018

Tegen FC Wanhoop kon Cosmos voor de negende opeenvolgende overwinning strijden. En dat deden ze dan ook met verve.

Hoewel T1 Jos slechts 10 man de wei in kon sturen, waren de Cosmonaut toch niet onbevreesd om de strijd aan te gaan. Het was wel even zoeken om de controle over de wedstrijd te krijgen maar na de sterke openingsminuten van de bezoekers, nam Cosmos het commando over.

Het duurde ongeveer een kwartier vooraleer Lode alleen op de doelman afgestuurd werd. De spits in vorm faalde niet en schoot Cosmos verdiend op voorsprong: 1-0.

Niet veel later duwde hij er nog een tweede bij en zo kon Cosmos comfortabel gaan rusten met een 2-0 voorsprong.

Na de rust probeerde de bezoekers om de partij over te nemen. Ze kwamen feller opzetten en scoorden zelfs de aansluitingstreffer: 2-1.

Geen erg voor de thuisploeg want die bleef op zijn eigen manier voetballen om de partij te winnen. Met een goede counter via de rechterflank kon Niels uiteindelijk de 3-1 op het bord zetten.

Halverwege de tweede helft dikte Lode de score nog verder aan en vervolledigde hij zijn hattrick: 4-1.

In een ultieme poging van de bezoekers om nog met een iets naar huis weder te keren liepen ze tegen een vlijmscherpe counter op na een corner van hun. Kristoffke zette de actie op vanaf de eigen 16 en was vooraan aanwezig om de 5-1 binnen te tikken.

De bezoekers kwamen in het laatste kwartier weer opzetten tegen een moe gestreden Cosmos en dat resulteerde in nog twee potten: 5-3.

Verder kwamen ze helaas niet en Cosmos hield de drie punten mooi thuis.

29 April 2018

Op deze zondagmorgen namen de Cosmonauten het thuis op in de derby tegen de Keistampers. In een onuitgegeven elftal en zonder T1 Jos ging Cosmos helaas zwaar onderuit.

De bezoekers begonnen het best aan de partij. Met het leeuwendeel van het balbezit en meer grinta dan de thuisploeg kwamen ze al vroeg op voorsprong: 0-1. Na een onhoudbare vrije trap luttele minuten later stond de thuisploeg na een kwartier reeds 0-2 in het krijt. Met een goede counter via Lode en Niels kon Cosmos nog milderen tot 1-2 maar daarna kwamen de Cosmonauten niet meer in het stuk voor. Nog voor de koffie stonden de bezoekers 1-3 voor na wederom een goed geplaatste vrije trap.

Doelman Dennis kon nog enkele keren de meubelen redden voor Cosmos maar de bezoekers legden er nog enkele in het mandje nadat linksback Jacky geblesseerd het veld moest verlaten en Cosmos slechts met tien speelden.

De Keistampers diepten de voorsprong nog uit tot 1-6. Een zeldzame maar vooral pijnlijke nederlaag voor Cosmos

06 May 2018

Na de nipte overwinning van enkele weken geleden en het slappe begin wat daarmee gepaard ging wist Cosmos wel dat het geconcentreerd aan de partij zou moeten beginnen.

En dat deed het dan ook. Hoewel de thuisploeg het meerendeel van het balbezit had kwamen ze er maar zelden doorheen met echt gevaarlijke kansen.

Bij de eerste kans van Cosmos was het wel meteen raak. Bjorn kon in de rebound een schot van Niels binnen duwen: 0-1.

Niet veel later kon ook Davy een schot van Niels in de rebound binnen duwen: 0-2.

De thuisploeg was duidelijk de betere, maar Cosmos was ongelooflijk efficiënt. Kobela kon wel milderen tot 1-2 via een onhoudbaar afstandsschot maar Davy zou voor rust nog 2 keer scoren. Eenmaal wederom op rebound van Niels zijn schot, en een tweede maal via een tergend traag doch perfect uitgevoerde omhaal van schuin voor de goal. Cosmos ging rusten met een zeer gevleide 1-4 voorsprong.

In de tweede helft nam de thuisploeg weer het initiatief op zoek naar de aansluitingstreffer. Cosmos wist even niet wat doen en Dennis moest zich enkele malen onderscheiden om de voorsprong van de Cosmonauten zo intact mogelijk te houden. Verder dan 2-4 kwam de thuisploeg op dat ogenblik niet.

Cosmos counterde vrolijk verder met 5 spitsen en bleef efficiënt afwerken.

Abbou, Lode en Niels pikten elk nog hun goaltje mee, Dennis op zijn beurt moest zich nog éénmaal omdraaien. Eindstand: 3-7.

11 May 2018

Op het toernooi van Millen had Cosmos een reputatie hoog te houden. Tegen de Nederlanders van SV Someren moest Cosmos zijn buitenlandse zegereeks verder zetten. Het deed dat met verve.

Na hoog druk zetten kon Bjorn op rechts na balverlies van SV Someren alleen op doel af gaan. De flankspeler faalde niet en legde de 1-0 simpel in het mandje. Niet veel later dribbelde hij op zijn flank de hele verdediging aan gort om daarna ook nog de 2-0 binnen te trappen.

Het was duidelijk niet het dagje van SVS en een eigendoelpunt vlak voor rust was hier getuige van. Een vrije trap van Kristoffke werd jammerlijk in eigen doel verwerkt: 3-0.

Na de rust ging Cosmos nog een stapje verder. Martijn kopte een hoekschop simpel binnen, Kristoffke lobde de bal over de keeper nadat hij alleen op doel werd weggestuurd en ook Bjorn vervolmaakte zijn hattrick na wederom een actie op de rechterflank.

Helaas voor doelman Prils scoorde SV Someren zelf ook nog een eerredder en wisten ze de score te milderen tot 6-1.

Lode pikte vlak voor tijd ook nog zijn goaltje mee met een binnentikkertje om de 7-1 eindstand op het bord te leggen.

13 May 2018

Tegen kwb Voorshoven had Cosmos het op deze zondagochtend moeilijker als verwacht. Het draaide niet en de bezoekers stonden goed georganiseerd te spelen. Gelukkig konden de Cosmonauten doorheen de 70 minuten wel rekenen op 2 flitsen van hun respectievelijke flankspelers Kenny en Bjorn. Elk goed voor 1 doelpuntje en dat was voldoende om de zege mee naar huis te nemen. De tegentreffer van de bezoekers bracht hier geen verandering meer in.

20 May 2018

Op deze zondagochtend speelden de Cosmonauten thuis tegen de ervaren Oldies. Het was al meteen duidelijk dat dit voor de thuisploeg geen hapklare brok zou worden. Het balbezit werd netjes verdeeld over de twee ploegen en beide teams hielden elkaar in evenwicht wat betreft de kansen.

Toch was het Cosmos dat als eerste de trekker over haalde. Zoals in de laatste weken wel vaker het geval is, was ook nu Niels de afwerker van dienst. Daarna namen de bezoekers wel het commando van de partij over. De 2 flanken trokken naar voren en 1 van de drie middenvelders zakte in tussen de defensieve lijn van 3 met het idee het verdedigend evenwicht te herstellen. Helaas leidde dit vooral tot een 4-2-4 opstelling waarbij de bezoekers vrij spel hadden tot aan de baklijn van Dennis.

Die kon in eerste instantie nog enkele goed kansen pareren maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven: 1-1.

Nog voor rust stonden de bezoekers zelfs op voorsprong. Na een hoge terugspeelbal kon Dennis de bal nog met het hoofd op de lat kopen, maar in de rebound kon de spits van de Oldies de 1-2 simpel binnen leggen.

De tweede helft bood helaas geen beterschap voor Cosmos. De Oldies speelden vrank en vrij van achter naar voren terwijl Cosmos het met lange ballen en overhaast spel probeerde te doen.

Uiteindelijk konden de bezoekers nog een derde tegen de touwen prikken. Eindstand: 1-3.

Seizoen Aanvang Bericht Locatie Score Gamestatus
2018 07 January 2018 Lees Meer Cosmos - Panhoven 4 - 2 Gespeeld
2018 14 January 2018 Lees Meer Berg - Cosmos 1 - 2 Gespeeld
2018 21 January 2018 Lees Meer Boskop - Cosmos - Afgelast
2018 28 January 2018 Lees Meer VNFC - Cosmos 2 - 3 Gespeeld
2018 04 February 2018 Lees Meer Cosmos - Edelhof 2 - 3 Gespeeld
2018 11 February 2018 Lees Meer Cosmos - Boonen 7 - 3 Gespeeld
2018 18 February 2018 Lees Meer Kobela - Cosmos 3 - 4 Gespeeld
2018 25 February 2018 Lees Meer Cosmos - Sprinters 4 - 1 Gespeeld
2018 04 March 2018 Lees Meer Heikant - Cosmos 2 - 3 Gespeeld
2018 11 March 2018 Lees Meer KWB-Waterschei - Cosmos 4 - 5 Gespeeld
2018 18 March 2018 Geen bericht Priba boys - Cosmos - Afgelast
2018 25 March 2018 Geen bericht Wauberg - Cosmos 1 - 8 Gespeeld
2018 08 April 2018 Lees Meer Pinda's - Cosmos 1 - 5 Gespeeld
2018 15 April 2018 Lees Meer Cosmos - Sparta Boxberg 7 - 2 Gespeeld
2018 22 April 2018 Lees Meer Cosmos - FC Wanhoop 5 - 3 Gespeeld
2018 29 April 2018 Lees Meer Cosmos - Keistampers 1 - 6 Gespeeld
2018 06 May 2018 Lees Meer Kobela - Cosmos 3 - 7 Gespeeld
2018 11 May 2018 Lees Meer SV Someren - Cosmos 1 - 7 Gespeeld
2018 13 May 2018 Lees Meer Cosmos - KWB Voorshoven 2 - 1 Gespeeld
2018 20 May 2018 Lees Meer Cosmos - Oldies 1 - 3 Gespeeld
Overzicht van seizoen huidig seizoen
Aantal gespeelde wedstrijden 31 Top schutter    Niels, Schurgers
Aantal gewonnen wedstrijden 24 Aantal Goals   33
Aantal verloren wedstrijden 5 Goals gemaakt  153
Aantal gelijke wedstrijden 2 Goals tegen  70
<< previous
| 1 | 2 | 3 next >>